Verhuisservice PostNL

PostNL heeft een handige verhuisservice waar je gebruik van kunt maken. Het is natuurlijk heel vervelend als je op je nieuwe adres woont en daar niet alle post ontvangt.

Begin op tijd met het wijzigen van je adresgegevens bij verschillende instanties en bedrijven om ongemakken te voorkomen.

PostNL verhuisservice

PostNL kan ervoor zorgen dat je post automatisch meeverhuist naar je nieuwe adres. Behalve dat ze de post regelen kunnen ze ook je adreswijziging doorgeven aan je verzekeraar, bank, telecombedrijf en meer.

Het voordeel van de service is dat je dit dus niet zelf hoeft te doen. Je kan je daarom volledig focussen op de verhuizing die alle aandacht goed kan gebruiken.

Post tijdelijk doorsturen?

Wanneer je naar een tijdelijk adres verhuist dan kan je gebruik maken van de doorzendservice van PostNL.

Kosten PostNL verhuisservice:

Aan deze service zitten kosten verbonden. Je betaald voornamelijk het gemak, maar het is zeker de moeite waard. Met prijzen vanaf €2,95 is het best aantrekkelijk.

Een opsomming van de prijzen volgens de site van PostNL:

Post doorsturen (prijzen per week)

2 weken € 2,95
1 maand € 2,85
3 maanden € 2,25
6 maanden (20% korting) € 2,05 € 1,65
12 maanden € 1,45

LET OP: PostNL kan alleen post die zij vervoeren doorsturen. Post van andere postbedrijven (bijvoorbeeld Sandd) gaat indien niet gewijzigd naar uw oude adres.

TIP: Laat uw post minimaal zes maanden doorsturen om er zeker van te zijn dat u geen belangrijke post mist.

Voor meer info: http://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/?trc=adw-vhs-ggl201112-verhuisservice-verhuisservicepost&gclid=CK3336SHucMCFYsEwwodFH8AMQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *