Kosten internationaal verhuizen

Je gaat of wilt internationaal verhuizen. Behalve dat dit een hele happening is brengt dit ook kosten met zich mee.

Je goederen moeten over een lange afstand worden vervoerd per verhuiswagen, vrachtwagen, vrachtschip of vliegtuig. De prijzen van een verhuizing naar het buitenland verschillen best wel veel van elkaar.

In dit artikel geven we wat meer over internationale verhuizing kosten.

Kosten internationaal verhuizen:

De kosten van een verhuizing naar het buitenland verschillen sterk  zoals gezegd. Internationale verhuizing kosten worden voornamelijk bepaald door de afstand en het aantal m3 aan ruimte dat nodig is om uw inboedel te verhuizen naar de nieuwe locatie.

Behalve dit moet er vaak ook nog papierwerk geregeld worden voor het vervoer van je inboedel. En moet de inboedel eventueel extra verzekerd worden.

Om de kosten in kaart te brengen van je internationale verhuizing raden we je aan om prijzen te vergelijken (via deze site het formulier invullen en je ontvangt 6 globale offertes en meer informatie).

Vervolgens adviseren we je om twee bedrijven die je aanspreken qua prijs en informatie uit te nodigen voor een gesprek en eventueel meteen een taxatie (vaak vrijblijvend wel even naar vragen)

Taxatiebezoek om internationale verhuizing kosten te bepalen:

Internationale verhuisbedrijven komen meestal eerst op uitnodiging bij je langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek. Tijdens dit bezoek kan je kennismaken en wordt de internationale verhuizing besproken.

Het bedrijf wat de taxatie doet zal tips geven en de prijs bepalen voor jullie verhuizing. Deze prijs is vaak nog niet definitief maar een goede schatting kan worden gemaakt zodat je weet waar je rekening mee moet houden.

De prijzen zijn vaak al scherp (omdat ze weten dat de prijzen met hun collega’s worden vergeleken) maar nog steeds onderhandelbaar. Stem dus niet direct in met de prijs.

Kosten internationaal verhuizen vergelijken:

Zoals gezegd adviseren we meerdere internationale verhuizers met elkaar te vergelijken. Door het onderstaande formulier in te vullen ontvang je informatie en prijzen van 6 internationale verhuizers en kan je meteen beginnen met vergelijken.

Door te vergelijken kan je wel tot 40% besparen op de kosten van je internationale verhuizing. Vul het formulier in ontvang meteen bericht!

Bespaaropjeverhuizing.nl

Honderden mensen zijn je al voorgegaan en hebben flink kunnen besparen door offertes te vergelijken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *