Goedkoop verhuizen

Besparen op je verhuizing is gemakkelijker dan denkt. Door de juiste stappen te nemen is een goedkope verhuizing binnen handbereik.

Door door te nemen wat van invloed is op de prijs van een verhuizing kan je waarschijnlijk door zelf te helpen of door goed te vergelijken ook goedkoop verhuizen.

Goedkoop verhuizen tips:

  • Help zelf mee

Door de verhuizers mee te helpen met de verhuizing bespaar je simpelweg het meest. Of jij nu zelf je spullen inpakt of dat de verhuizer dat moet doen maakt natuurlijk uit.

behalve met het inpakken en klaarmaken voor verhuizing van je spullen (zoals inpakken, demonteren, verpakken, coderen etc) kan je ook meehelpen met de verhuizing zelf.

  • Schakel hulp in van vrienden, familie of kennissen

Een paar extra handen van jou en of kennissen maakt de verhuizing goedkoper. Doordat je de verhuizers kan helpen zal het korter duren en kan je besparen.

Geef duidelijk aan bij de verhuizer dat je wilt meehelpen en stem je hulp goed af.

  • Vergelijk aanbiedingen van verhuisbedrijven

Door aanbiedingen te vergelijken kan je ook veel besparen op je verhuizing. Vraag verschillende aanbiedingen aan via onze site en vergelijk. Dit scheelt vaak al zo’n 40% op de totale verhuiskosten.

Door de onderstaande vragen te beantwoorden krijgt je tot wel 6 aanbiedingen van verhuisbedrijven uit je regio en kan je meteen beginnen met vergelijken:

Bespaaropjeverhuizing.nl

Honderden mensen zijn je al voorgegaan en hebben flink kunnen besparen door offertes te vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *