Internationaal verhuizen

Het moment is daar, je moet of je wilt verhuizen naar een ander land. Internationaal verhuizen is vaak ingrijpend. Het vormt hierdoor ook een belangrijk deel van je leven.

Bij een internationale verhuizing komen meer dingen kijken dan een verhuizing binnen ons land. Het vergt veel voorbereiding en er moet van alles geregeld worden.

Een internationale verhuizer kan je goed assisteren bij deze belangrijke stap in je leven.

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen wordt vaak onderverdeeld in twee categorieën namelijk: Internationaal verhuizen binnen de EU en internationaal verhuizen naar een ander continent.

Voor beide verhuizingen gelden weer andere regels en zijn er verschillende opties.

  • Internationaal verhuizen binnen de EU

Het is tegenwoordig gelukkig een stuk eenvoudiger om te verhuizen binnen de EU naar een ander land. Dit komt omdat de regelgeving rond verhuizen binnen de EU is aangepast. Het ligt er een beetje aan welke afstand er moet worden overbrugt, Maar vaak kan je met een verhuiswagen je goederen goed vervoeren.

  • Internationaal verhuizen naar een ander continent

De meeste internationale verhuizers  weten hier wel raad mee. Het is wel goed om op zoek te gaan naar een verhuisbedrijf dat al veel ervaring heeft met verhuizingen naar een ander continent.

Goede internationale verhuisbedrijven werken samen met partners in het buitenland. Deze zorgen ervoor dat de juiste papieren geregeld zijn en dat alles goed afgehandeld wordt. Het gebruik maken van deze partners is handig om dat in een ander continent het vaak net even anders gaat dan hier.

Bij een verhuizing naar een ander werelddeel wordt er meestal  gebruik gemaakt van vervoer per boot of vliegtuig. In internationale verhuizing per schip is vaak goedkoper dan een internationale verhuizing per vliegtuig. Voor meer inzicht de kosten van je verhuizing kan je via onze site verhuisbedrijven vergelijken.

Inboedel laten taxeren

Bij een internationale verhuizing is het belangrijk dat de inboedel goed wordt getaxeerd. Het is belangrijk voor een internationale verhuizer om dit goed te doen zodat ze een passende prijs kunnen geven.

Wat er vervoert moet worden en over welke afstand dit moet gebeuren bepaalt voor het grootste deel de prijs van je internationale verhuizing.

Een taxatie bezoek is vaak geheel vrijblijvend en voorkomt een onverwacht hoge rekening voor uw internationale verhuizing.

Zorg voor een goede verzekering

ook al is alles tot in de puntjes geregeld voor je internationale verhuizing, er kan altijd iets gebeuren. Zorg er daarom voor dat je goed verzekerd bent!

Regel in ieder geval de volgende zaken op tijd:

  • Zorg dat je internationale verhuizing volledig gedekt is
  • controleer de polisvoorwaarden goed
  • Laat je goed informeren over de mogelijkheden
  • overleg met je internationale verhuizer

Aanbiedingen van internationale verhuizers

Vul de onderstaande vragen in en ontvang tot wel 6 aanbiedingen van internationale verhuizers. Vergelijk de prijzen en mogelijkheden en bespaar tot wel 40% op je verhuizing.

Bespaaropjeverhuizing.nl

Honderden mensen zijn je al voorgegaan en hebben flink kunnen besparen door offertes te vergelijken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *